SOCIAL EVENt 20 APRIL 2024

Meer info en aanmelden

Leuk je in het Ardenner groen te ontmoeten!

20 april organiseren we een gezellige, sportieve buitendag vanuit basecamp La Calmie. Het lijkt ons tof als jij hierbij aanwezig bent! Geef aan of je die dag aanwezig kunt zijn, of je een introducee meeneemt en of je zin hebt in een wandeling, een fietstocht (MTB, Gravelbike of race) of een Trailrun. 

Je bent 20 april van harte welkom vanaf 8.30 uur. Plan vervolgens je eigen starttijd van je activiteit tussen 9.30 uur en 10 uur. Om 15 uur ’s middags kun je nog mee met onze Belgische gids voor een historische wandeling. Dit zal in de voetsporen van het Ardenner offensief (december 1944 – januari 1945) zijn. Een slag die zich deels vóór de deur heeft afgespeeld. We sluiten gezellig af met een drankje, Belgische hap en een kampvuur (rond 20 uur). 

La Calmie is gelegen in Trois-Ponts (een uur van Maastricht, een half uur onder Luik). En goed te bereiken met het openbaar vervoer (treinstation op 5 minuten loopafstand).

In de locatie is een grote boekenkast aanwezig. Die zouden we graag vullen met gebruikte boeken. Heb je een boek met een persoonlijk verhaal liggen en zou je het leuk vinden als iemand anders die ook leest? We zetten die dan graag in de bibliotheek neer.